Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel Lindau ob Bodenskem jezeru

Vsebina
Barvito, živahno življenje teče skozi ulice starega mesta. Ponoči pristanišče Bodenskega jezera razsvetli kar 6000 luči. Mesto Lindau ponuja vse, kar si lahko popotniško srce zaželi. Veselje in mir. 


Bodensko jezero se nahaja na severnem vznožju Alp. Prečka ga reka Ren. Jezero si delo meje z Nemčijo, Avstrijo in Švico. Ob vsakem letnem času ima Bodensko jezero svoj čar – pa naj ga obiščete pomladi, ko boste uživali ob cvetenju sadnih dreves, poleti, ko bo čas za plavanje, za trgatev jeseni ali za božične tržnice pozimi. Ob jezeru lahko obiščete veliko muzejev, palač in vrtov, naravnih in rekreacijskih parkov in veliko vodnih parkov. Če boste potovali z ladjo ali vlakom in imeli pred seboj pogled na jezero, bo tudi potovanje prava pustolovščina.


Med vso to lepoto se nahaja hostel Lindau, eden najbolj privlačnih hostlov na Bavarskem. Hostel trenutno prestaja »lepotno operacijo«. Kmalu bo ga krasil vodnjak ob vhodu in naravni materiali iz regije, ki jih bodo uporabili tudi za notranjo opremo. Recepcija, bistro in jedilnica bodo dobili novo podobo z udobnim pohištvom, ki bodo zagotovili nepozabno nastanitev vsakemu gostu. Hodniki in skupne sobe bodo okrašene z velikimi simboli in motivi na stenah, ki so tipični za Bodensko jezero. Hostel se nahaja v četrti Garden City (vrtno mesto) v mestu Lindau, blizu vodnega parka. Pot do Bodenskega jezera ali do zgodovinskega središča mesta vam bo peš vzela le nekaj minut. Otroci bodo uživali na zunanjem igrišču ali pa se bodo igrali v sobi z igrami v hostlu. Če se želite podati izven mesta, si lahko poleti izposodite kolesa, pozimi pa sani.


Takoj rezervirajte svojo nastanitev. Več informacij boste našli na: www.lindau.jugendherberge.de.

Sorodni članki

Prijava