Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Say HI to Alpe Adria

Vsebina
Obiščite novo spletno stran Say HI to Alpe Adria
 
»Alpe Adria, praviš? Seveda, tu smo tudi mi not!« Je odziv zavestnega Slovenca. Ob vprašanju, če ve o tej regiji še kaj več, pa največkrat odkima z glavo. Dejstvo je, da je zelo težko najti podatke o tej regiji. Je zelo raznolika in ponuja ogromno, vendar je o njej zapisano bolj malo, večinoma pa bolj pomanjkljivo. Prav za to smo na Popotniškem združenju ustvarili novo spletno stran. Vse podatke o regiji, kaj lahko počnete in še več najdete na novi spletni strani Say HI to Alpe Adria.
 

@Author - Leon Hmeljak; www.slovenia.info
 
Spletna stran vas bo popeljala v štiri države, ki jo regija Alpe Adria pokriva – Slovenijo, Hrvaško, Madžarsko in Avstrijo. Slovenija je sicer edina država, ki v celoti spada v to regijo in je zato tudi bolj splošno opisana. Na Madžarskem v regijo spada le grofija Vas in na spletni strani boste lahko izvedeli nekaj o zgodovini in večjih mestih v grofiji. Grofija se lahko ponaša z zdravilnimi in termalnimi vodami. V Alpe-Adria regijo je vključenih tudi sedem hrvaških grofij, vsaka je malce drugačna. Razvajali se boste lahko na morju, v večjih mestih ali pa z dobro hrano, kot so beli tartufi, morska hrana in seveda z dobrimi vini. V Avstriji pa so v regijo vključene tri zvezne države, Koroška, Štajerska in Burgenland.
 
 
Ne veste, kje bi spali? Spletna stran vam predstavi vse HI hostle, med katerimi lahko izbirate, ko boste raziskovali to regijo. HI hostli nudijo kakovostno nastanitev za pošteno ceno, večkrat pa je v ceno vključen še zajtrk za dober začetek dneva, najem koles ali pa vodeni ogledi mesta. Več si seveda lahko preberete na spletni strani.
 
@Photo - Ivo Biocina; www.croatia.hr
 
Vas zanima več ali načrtujete izlet v eno izmed regij? Izbire je ogromno, več podrobnosti pa najdete na spletni strani www.hialpeadria.si.

Sorodni članki

Prijava