Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Unikatna nastanitev Avstraliji

Kolonijske koče in pazniški domovi

V Avstraliji že lahko spite v zaporniški celici, v hostlu Fremantle Prison YHA, zdaj pa lahko spite v kolonijskih kočah paznikov, tik pred zaporniškimi zidovi. Lahko celo dobite tri noči za ceno dveh.
Vsebina
 
 
Najnovejša unikatna turistična nastanitev v zahodni Avstraliji so kolonijske koče Fremantle iz zaporniškega kompleksa iz 19, stoletja, ki so del svetovne dediščine UNESCO 
 
Izbirate lahko med tremi kočami s samostojnim vhodom, ki so bile obnovljene in s svojo zanimivo zgodovino segajo v leto 1857. Koče so idealne za družine, skupine in prijatelje, ki želijo nenavadno nastanitev med obiskom zgodovinskega morskega mesta Fremantle.
 
Vsaka koča ima dve spalnici (v vsaki koči lahko spi šest ljudi na pogradih in zakonskih posteljah), pa tudi kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo v enem, zasebno kopalnico in še verando za kočo. Gostje se lahko sprostijo tudi na sprednji verandi, ki je popolna za razglede na Freo (kot ga kličejo domačini). 
 
 
Zapor Fremantle je ena izmed najbolj priljubljenih turističnih točk v Avstraliji in ponuja veliko različnih ogledov podnevi in ponoči. Zgodovina sega v leto 1829, ko je bil zapor prvič zgrajen za kaznjence in je deloval vse do leta 1991. Za resnično popolno izkušnjo izberite to zgodovinsko zgradbo in spite v udobju domov bivših paznikov.
 
Kolonijske koče Fremantle vas bodo stale le 250 avstralskih dolarjev na noč. Če boste prišli pred 30. septembrom 2016, boste dobili tri noči za ceno dveh.
 
 
Samo nekaj minut hoje od hostle se nahaja pristaniško mesto Fremantle, ki vas bo očaralo z zgodovinskimi ulicami, barvitimi tržnicami, bohemskimi kavarnami in živahnim nočnim življenjem.
 
Fremantle Prison YHA, 6A The Terrace, Fremantle WA, Ph: (08) 9433 4305, fremantle@yha.com.au; Rezervirajte na spletu na: www.fremantlecottages.com.au or www.yha.com.au.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava