Do letališča vedno ugodno in sproščeno

Popust GoOpti

Potovanje do letališča je lahko stresno in drago, predvsem kadar potujemo z avtom ali kadar prosimo starše ali prijatelje, da nam naredijo »manjšo« uslugo. Cestnine, gorivo, parkirni prostor, gneča na avtocesti, obvozi ... Ne, res se ne splača.

Za ta problem seveda obstaja rešitev, ki sliši na ime GoOpti. Popotnikom ponuja cestne prevoze do letališč v Sloveniji, Italiji, Avstriji, na Hrvaškem, Madžarskem, Slovaškem, Kosovu, v Severni Makedoniji, Albaniji in Nemčiji. Velikokrat v omenjenih državah GoOpti pelje tudi do glavne železniške postaje bližnjih mest ali pa glavnega trga. Najboljše pa je, da imate vsi člani HI 8-odstoten popust pri vseh storitvah GoOpti, imetniki kartice EYCA oz. Evropske mladinske kartice pa celo 10-odstoten popust.

Prevozi z GoOptijem so zelo ugodni, saj gre za skupinske prevoze, zraven pa imaš še priložnost spoznati kakšnega novega popotniškega prijatelja. Seveda se lahko odločiš tudi za zasebni ali skupinski prevoz ob točno določeni uri, ki je v tem primeru popolnoma prilagojen tvojim željam. GoOpti te lahko vedno pobere tudi na domu. Ob rezervaciji prevoza lahko sam izbereš, v katerem časovnem intervalu želiš potovati, a bolj ko si fleksibilen glede ure odhoda, cenejši bo prevoz. Če ne zaupaš razmeram na cesti ali v zraku, lahko izbereš tudi Paket Popolna Brezskrbnost, s katerim si zagotoviš novo letalsko karto ali prevoz z GoOptijem v primeru zamud. Če pa se odpravljaš na povsem novo destinacijo, imaš možnost, da rezerviraš prevoz od prihodnega letališča (npr. v New Yorku, Londonu, Bangkoku ...) do namestitve, da ne izgubljaš časa z iskanjem dragega taksija ali javnega prevoza. Sistem rezervacije oz. nakupa je zelo preprost. Opraviš ga lahko po nakupu prevoza z GoOptijem ali posebej, in sicer kar v istem brskalniku, v katerem si rezerviral prevoz z GoOptijem.

Vsi prevozi z GoOptijem potekajo v udobnih kombijih z izjemno profesionalnimi in prijaznimi vozniki. In ne pozabi, z izbiro skupinskega prevoza prispevaš k manjšemu izpustu škodljivih plinov v ozračje in tako pripomoreš k čistejšemu okolju.

GoOpti ti po dolgem sedenju na letalu ponuja udobno in ugodno vožnjo do odhodnega letališča in nazaj domov. Če želiš prejeti kodo in z njo popust HI, pošlji sporočilo na e-poštni naslov: info@youth-hostel.si.

Pa veliko dogodivščin.

Sorodni članki