Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nova spletna stran za popotnike

Vsebina
Danhostel ima novo popotniško spletno stran, ki se osredotoča na tri največja mesta na Danskem: Kopenhagen, Aarhus in Odense. Spletna stran vam omogoča, da rezervirate nastanitev in vam ponuja informacije o naših petih mestnih hostlih, Danhostel Copenhagen City, Danhostel Copenhagen Amager, Danhostel Copenhagen Bellahøj, Danhostel Aarhus in Danhostel Odense. Predstavlja vam čudovite izkušnje, ki jih lahko v teh treh mestih doživite, kot so zanimivosti, festivali, restavracije in kavarne. 


Preberite naša doživetja in prelistajte naše novice. Izvedite več o ogledih mest, muzejih in festivalih. Namestite si brezplačne aplikacije, oglejte si, kako se znajti v vsakem mestu in kako postati pameten popotnik. Najbrž je v teh mestih veliko zanimivosti in restavracij, ki jih še niste obiskali, zato vas bodo morda naši članki motivirali, da poskusite nekaj novega.


Preberite več o tem, kako preživeti en dan v Kopenhagnu, obiščite svobodni kraj Christianie v Christianshavnu in poskusite vse sladolede najboljših sladoledarn v Amagerju. Pojdite na izlet v dom Hansa Christiana Andersena ter se naučite nekaj o njegovih pravljicah, medtem ko se sprehajate ob reki Odense pa lahko preštejete vse njegove kipe. Nakupujte v Aarhusu, sprehodite se skozi mavrično panoramo na vrhu muzeja AroS Art in se sprostite ob vodi.


Na naši popotniški strani lahko preberete še mnogo več. Sproti bomo dodajali vznemirljive pustolovščine, da vas bo nastanitev v enem izmed hostlu zveze Danhostel navdihnilo in da boste lahko uživali v zanimivostih, ki jih ponujajo mesta.

Sorodni članki

Prijava