Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v Kanadi

Nov Red Mountain Resort Hostel se bo to leto pridružil HI družini

Hostelling International Canada Pacific Mountain Region z veseljem naznanja, da se bo nov hostel, RED Mountain Resort v Rosslandu, v Britanski Kolumbiji, 18. decembra 2018 pridružil družini HI Kanada. Hostel se bo imenoval »Nowhere Special«.

 

»Vedno si želimo razširiti svojo mrežo v zahodni Kanadi in zelo sem užival, ko sem sodeloval z zaposlenimi v letovišču RED Mountain v Rosslandu na tem projektu,« pravi Alistair McLean, direktor HI Canada Pacific Mountain Region. »Skupaj z že obstoječimi hostli v krajih Fernie in Nelson in s hostli v Skalnem gorovju smo zelo veseli, da lahko popotnikom ponudimo še dodatne možnosti za cenovno ugodno nastanitev na eni izmed najbolj turistično obiskanih lokacij.

Nov hostel se nahaja na začetku letovišča RED Mountain, dve minuti od gondol, ki vas popeljejo na vrh gore. Hostel bo ponujal moderen pogled na ponudbo hostla, kot so skupne kopalnice in zasebne sobe in bo ponujal prostor za 82 gostov, pa tudi garažo za kolesa in smuči, kuhinjo in seveda, skupne prostore, kot je dnevna soba in zunanje gorišče.

HI RED Mountain, Nowehere Special bo imel neodvisne lastnike in ga bosta upravljali dve podjetji, RED Mountain Acquisition Corp in CBT Real Estate Investment Corp. Povezal se bo s HI Kanado in se s tem priključil še osmim drugim hostlom v provinci. Hostel bo HI članom ponujal ugodno ceno na vse sobe, hkrati pa bo zaradi povezave s Hostelling International tako ponujal tudi dodatno mero kakovosti.

HI RED Mountain, Nowhere Special je eden izmed dveh HI hostlov, ki se odpira v naslednjih dvanajstih mesecih. V kraju Jasper se trenutno odvija gradnja HI hostla HI Jasper, ki bo nadomestil prvotni HI Jasper hostel, ki se nahaja na obrobju mesta na gori Whistler. Hostel se bo odprl maja 2019.

HI RED Mountain, Nowhere Special in HI Jasper že sprejemata rezervacije. Rezervirate lahko na spletni strani hihostels.ca.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje