Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Razišči danski Kopenhagen z Danhostlom

Vaša pustolovščina v Kopenhagnu se začne, ko vstopite v Danhostel Copenhagen City, dizajnerski hostel s petimi zvezdicami v središču Kopenhagna. Ima popolno lokacijo v središču mesta. Tukaj se začnejo tudi brezplačni ogledi, blizu je tudi kopališče, tukaj pa te čakajo tudi ljudje iz vsega sveta.

Danhostel Copenhagen City je eden največjih dizajnerskih hostlov v Evropi. Zaradi njegove lokacije je večina znamenitosti v Kopenhagnu dosegljiva kar peš. Ima 16 nadstropij, 1020 postelj in zasebne kopalnice v vseh sobah, tako da zares dobite tisto, za kar ste plačali. Razgledi so veličastni, zato poglejte skozi okno na pristanišče ali pa na panoramo mesta. Vsak dan strežejo tudi dober zajtrk za minimalno ceno. Hostel je le nekaj minut stran od glavne postaje Kopenhagna, ki je tudi povezava za metro.

Veliko znamenitosti je le nekaj metrov stran. Na primer zabaviščni park Tivoli, muzej Ny Carlsberg Glypotek, narodni muzej in muzej Thorvaldsen. Sprehodite se lahko tudi do mestne hiše (Rådhuspladsen), če nadaljujete, pa boste prav kmalu prispeli na ulico za pešce, Strøget, kjer boste našli veliko restavracij, trgovin in drugih možnosti za zabavo. Ob pristanišču, pri vratih hostla, pojdite na ogled kanala in opazujte Kopenhagen kar s sedeža na ladji. Zaplavajte na kopališču na drugem koncu mostu Langebro.

Malo dlje od hostla se nahajajo še živalski vrt, Experimentarium, Modri planet ali Blue Planet, Nyhavn in Mala morska deklica ob pristanišču Langelinie. Druge zanimivosti, ki so prav tako vredne ogleda so palača Christiansborg, Nyhavn in Amalienborg. Soseska Christianshavn se ponaša z eno najbolj priljubljenih znamenitosti, Christianio. Do nje lahko iz hostla pridete kar peš. Pojdite na izlet in izkusite drugo stran Danske.

V Danhostlu Copenhagen City, največjem evropskem dizajnerskem hostlu, boste svoje pustolovščine začeli s stilom.

Načrtujte in rezervirajte tukaj.

Tukaj pa lahko preverite še drugih 64 hostlov na Danskem.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje