Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Sodelovanje za nove popuste

Verjamemo, da je v sodelovanju moč in da je treba mladim ponuditi pomoč pri dogodivščinah. Zato smo našo HI kartico povezali z Evropsko mladinsko kartico (EYCA), za katero je v Sloveniji odgovoren Zavod MOBIN.

Vsebina

S to povezavo ti je na voljo več kot 60.000 popustov po celotnem svetu. Sodelovanje teh dveh organizacij je bila logična, saj obe promovirata ter skozi programe skrbita za mobilnost mladih in njihovo aktivno preživljanje prostega časa. Je pa združitev teh dveh kartic nekaj edinstvenega, kar se je zgodilo samo v Sloveniji. Pravico do uporabe ugodnostih pridobiš popolnoma enostavno, vse, kar moreš narediti je, da postaneš član ene izmed zgoraj omenjenih organizacij in že lahko koristiš vse popuste obeh partnerskih organizacij.

Ugodnosti so zelo raznolike – vse od tipičnih turističnih popustov (prenočevanje v HI Hostlih, vstopnice v turistične atrakcije, izposoja avtomobila pri različnih ponudnikih) do tistih bolj posebnih, kot je popust za tiskanje razglednic. V Sloveniji ti je na voljo več kot 500 ugodnosti, zagotovo ti bo prav prišel popust za tiskanje s PrintBox ali pa popust na različne aktivnosti v organizaciji Šport Ljubljana. Popuste lahko koristijo mladi med 15. in 30. letom.

Kot vidiš ti naši številni popusti res lajšajo vsakdan in ti pomagajo k najboljšim možnim doživetjem, zato se jih splača izkoristiti.

Sorodni članki

Prijava