Počitniško raziskovanje z nami

Pri Popotniškem združenju Slovenije se zavedamo, da je poletje čas, ko smo prosti dalj časa in se podamo na daljša potovanja ali pa na krajše obiske. Poleti na PZS ne počivamo, saj pripravljamo nove vsebine in ti z njimi dajemo ideje, kako izkoristiti ta čarobni čas.

Prva naša novost je naša nova spletna stran, na katero te lepo vabimo. Stran je popolnoma prenovljena, zato razišči, kaj ti ponujamo. Pozorno preberi, kaj ti prinaša naš prostovoljski program in kje imajo popuste naši člani. Preko nas lahko najdeš idealni HI hostel ali pa si prebereš katerega izmed odličnih potopisov naših prostovoljcev. Napisali so tudi več nasvetov za študij v tujini in svoje izkušnje s prostovoljstvom po vsem svetu. Vabimo te tudi k aktivnemu branju našega spletnega časopisa Globetrotter, ki letos praznuje 10. obletnico in ima čisto novo podobo in je tako postal še bolj privlačen za branje. V njem najdeš obilo potovalnih nasvetov, najnovejše popuste in kam se ti res splača odpraviti na potovanje. Prijavi se na naš spletni časopis in tako ne zamudi nobene številke.

Za vse fotografske navdušence pa smo pripravili prav poseben natečaj. S fotografijami sončnega zahoda na morju si pribori dvodnevni paket v HI Hostlu Histria v Kopru. Imel boš obilo priložnosti za nove fotografije ali pa za raziskovanje Kopra, starega slovenskega mesta. Sodeluješ lahko z največ tremi fotografijami. Zate smo pripravili tudi nagradno igro. S sodelovanjem lahko zadeneš nočitev v enem izmed najlepših in največjem HI hostlov v Sloveniji. HI Hostel pod Voglom se nahaja v neposredni bližini Bohinjskega jezera med gozdovi. Vse, kar moreš narediti je odgovoriti na nagradno vprašanje. Zraven dveh nočitev za dve osebi pa dobiš še dva SUP-a za potep po samem jezeru.

Dajemo ti tudi možnost, da nas podpreš in s tem prispevaš k nadaljevanju naše uspešne zgodbe. En od načinov je, da postaneš naš član in plačuješ letno članarino. Lahko nam nameniš tudi 0,5 odstotka svoja dohodnine. S podporo dobiš našo člansko izkaznico, kar pomeni mnogo popustov. Popusti so različni in zajemajmo vse pomembne potovalne storitve, ki jih potrebuješ na svoji poti. Imaš pa tudi 10 % popust v vseh 4000 HI hostlih po svetu. Podpreš nas tudi s tem, da preživljaš čas na naši stran, bereš naše novice in deliš naše objave preko socialnih omrežij.

Vabimo te, da se potopiš v vse zgoraj naštete predloge in postaneš naš redni obiskovalec, saj nate čaka ogromno vsebin.

Prijava