Varne obleke za brezskrbna potovanja

Potovanja so čas počitka in raziskovanja nečesa neznanega. Na njih uživamo, pozabimo na težave in se sprostimo. A vedno se lahko zgodi kaj nepričakovanega. Ukradejo ti denar, ali pa na vlaku pozabiš svojo denarnico z vsemi dokumenti in že si v težavah.

Vsakemu izmed nas, pa če je še tako pazljiv, se lahko hitro zgodi, da kje pozabimo potni list, da o žeparjih, ki nikoli ne počivajo, ne govorim. In ker si noben ne želi svojega potovanja preživeti na ambasadah, imamo pri HI rešitev za vse svoje člane v obliki novega popusta.

Ker se je bolje pred krajo zaščititi že pred odhodom kot da ti je potem žal, smo se povezovali s Clever Travel Comunity (CTC), pri katerih lahko kupiš prav posebne obleke. Imajo namreč skrite žepe, ki so ravno prav veliki, da noter spraviš denar in potovalne dokumente. Začeli so z izdelavo posebnega spodnjega perila, danes pa izdelujejo že celotno garderobo za popotnika, med drugimi tudi majice in tope z žepi na notranji strani trebuha ali pod pazduhami. Pozimi si obleči njihovo jakno, poleti poletno oblekico. Vse seveda s skritimi žepi, ki jih ne bo opazil nihče. Poglej si celotno kolekcijo na spletni strani. Idealno za vsa potepanja.

Ponujamo ti 25 % popust pri nakupu katerega koli izdelka, ki ga lahko izkoriščaš do 26. avgusta 2019. Popust dobiš s kodo, ki ti jo bomo zaupali na Popotniškem združenju Slovenije. Piši nam na info@youth-hostel.si in hitro kupi nova oblačila za brezskrbna potovalna raziskovanja.

 

Prijava