Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Konec s plastiko, čas je za Wake

Plastika se nahaja povsod okoli nas. Kozarčki za zraven, slamice, vrečke, plastenke, vse to je z nami, in ko te stvari prvič uporabimo, jih lahko samo še zavržemo. Vsi ti odpadki se nekje nabirajo in pritiskajo na nas in naše ekosisteme. Pri Hostelling International smo se odločili, da ti ponudimo alternativo, in sicer s 15-odstotnim popustom pri vseh izdelkih Global WAKEcup.

Global WAKEcup ponuja stilsko privlačne rešitve za tvoje vsakodnevne plastične sopotnike. Ponuja ti izdelke iz bambusa, kot so kozarčki, torbe, steklenice in slamice. Lahko jih kupiš posamezno ali pa kar vse skupaj. Ti izdelki ti bodo prihranili skrbi na potovanjih, saj te z njimi nikoli ne bo skrbelo, kje bi dobil še kakšno steklenico za vodo, saj jo boš vedno imel s sabo. Zelo uporabne pa so tudi torbe za prtljago in trgovino. Vsaka skupina izdelkov ima več različnih oblik, odvisno od tega, za kaj jo rabiš. Tako je na primer na voljo termovka za čaj ali kozarček za kavo za zraven. Ponujajo ti vrečke za kosilo. Vsem je skupno, da so lepo oblikovani in ti dajo možnost, da izstopaš. Za začetnike imajo poseben začetniški paket, v katerem ti ponujajo različne izdelke po skupno nižji ceni. Z nakupom ne pomagaš samo pri zmanjševanju plastike, temveč tudi okolju, saj podjetje 10 odstotkov podari Družbi za ohranjanje morja (The Marine Conservation Society), največji britanski organizaciji za zaščito morja, obal in morskih živali. Posebna je njihova spletna stran, na kateri najdeš veliko koristnih trajnostnih nasvetov in navodila, kako skrbeti za svoje nove izdelke. Naj te ne skrbijo stroški dostave, saj to si razumni in izdelki so vsekakor vredni svoje cene.

Vabijo te k sodelovanju pri En dan brez plastike za enkratno uporabo. Vse, kar moraš narediti za koriščenje popusta, je, da pri nakupu uporabiš kodo, ki jo dobiš na elektronskem naslovu info@youth-hostel.si, in lepi bambusovi izdelki bodo že korak bližje tebi

smallrucksack.jpg

Sorodni članki

Prijava