Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Pisane popotniške razglednice

Nekoč so zbirali razglednice in si jih pošiljali po vsem svetu. Danes je najbolj priljubljen način poslati fotografijo in pozdravno poved s pomočjo pametnega telefona. Ampak – kaj če ti povemo, da obstaja nov način pošiljanja, in to celo zelo ugoden? Končni rezultat je čudovita razglednica, ki ji lahko daš svojo osebno noto. Vsak ti bo takoj odpisal. Sedaj ti svoje popotniške razglednice ponuja kar spletna popotniška revija Globetrotter.

Ponovno obujanje pisanja svojih čustev in misli na razglednice obuja MyPostcard, vodilna aplikacija na svojem področju. Razglednico lahko pošlješ prav iz vsakega kraja na našem planetu. Vse, kar pri tem potrebuješ, sta mobilni telefon ali računalnik in kanček domišljije. Obišči profil spletne revije Globetrotter v aplikaciji Mypostercard, izberi svojo najljubšo popotniško predlogo, naloži še eno ali več svojih fotografij in edinstvena razglednica je že tu. Te naše predloge so res nekaj posebnega, saj predstavljajo potovanja, zraven pa bodo ljudi navdihnile še za nova, kar pomeni, da so kot nalašč za pošiljanje popotniški sorodni duši. Čaka te samo še pisanje osebnega sporočilca. Ne pozabi pa še na naslov naslovnika ter na izbor kuverte. Nato moraš le še plačati in počakati na zahvalo osebe, ki je prejela tvojo razglednico. To pa bo zagotovo hitro, saj gredo razglednice v kakovostni tisk najpozneje v 24 urah in nato že potujejo na izbrani naslov. In brez skrbi, cena pošiljanja razglednice je popolnoma enaka, ne glede na to, ali jo pošlješ na pot, dolgo tisoč ali pa sto tisoč kilometrov.

Globetrotter in Hostelling International ti tako pomagata, da bo pošiljanje pozdravov in spominov tvojim najdražjim kar se da poceni. Tako vsakemu članu HI pri vsakem pošiljanju podarjamo 25 odstoten popust. In še, pozor – prva razglednica, ki jo pošlješ preko našega profila, je s promocijsko kodo HIGlobetrotter brezplačna.

Na svojem naslednjem potovanju se spomni na Globetrotter in Mypostercard ter skupaj z njimi obudi čas, ko smo še tako zavzeto pošiljali razglednice.

Sorodni članki

Prijava