Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

HI članska izkaznica v Sloveniji

Vsebina
Kako čim bolje izkoristiti HI člansko izkaznico v Sloveniji?
 
Že ptički čivkajo, da vam HI članska izkaznica prinese veliko popustov. Na nastanitev dobite 10 % popust v vseh HI youth hostlih, a kaj še? Če imate svojo HI izkaznico in ne veste, kaj bi z njo, berite dalje. Če pa še nimate svoje izkaznice in imate radi dober popust, prav tako berite dalje.
 
 
Vse popuste lahko vidite na tej spletni strani. Če ste kliknili na povezavo, že vidite, da je kar nekaj zanimivih popustov in jaz sem tukaj, da vam pomagam najti najboljšega.
 
Gorenjska ponuja največ popustov, kar je dobro, saj je tudi eden izmed dražjih predelov Slovenije (in eden najlepših). Če ste ljubitelj adrenalina ali pa če radi preizkušate različne športe, ste na Gorenjskem na pravem mestu. Šport center Bovec ponuja popust na športne aktivnosti, kot so spust s kajakom, rafting, soteskanje, rečni bob, spust z gorskimi skiroji, vodene kolesarske ture, jamarstvo in še in še. Če sploh ne veste, kaj nekaj teh stvari pomeni, potem bodo vam razložili tudi to. Soča je prelepa reka in očarani boste nad razgledi in adrenalinom, ki ga ponuja. 
 
 
Če pa niste športni tip, dobite tudi 10 % popust na vožnjo z žičnico na Vogel. Vogel je eno najlepših in najbolj priljubljenih smučarskih središč, pa tudi čez leto ponuja možnosti za sprehode v naravi in prelepe razglede na dolino. Nisem pa še končala z adrenalinom. Članska izkaznica vam prinese tudi 10 % popust na skok s padalom v tandemu. Ste pripravljeni? To je le nekaj športnih aktivnosti na Gorenjskem in čakajo prav na vas.
 
 
Če vas bolj zanimajo kultura in muzeji, ima HI članska izkaznica prav tako nekaj za vas. Tehniški muzej Slovenije ponuja 20 % popust na vstopnino, prav tako vam isti popust ponuja Muzej pošte in telekomunikacij. Če vas bolj zanima sodobna zgodovina, boste tudi tukaj dobili popust – Muzej novejše zgodovine Slovenija v Ljubljani vam ponuja 2,5 € popusta na vstopnino. Muzej je prava graščina. Zgrajen je bil med 1752 in 1755, tako da vas bo očarala že zgradba. Če ste že v Ljubljani in si želite ogledati še mesto, bo vam prišel prav 50 % popust na vodene oglede mesta.  Če pa imate bolj štajersko naravo in imate radi vino, imamo nekaj za vas v Mariboru. Hiša Stare trte vam ponuja 10 % popust na vinsko degustacijo. Je odličen kraj za spoznavanje slovenskega vina, prav tako pa si lahko ogledate še najstarejšo vinsko trto na svetu. Turistično informacijski center Maribor vam ponuja 10 % popust na najem koles in na voden ogled Maribora, če želite o mestu izvedeti nekaj več. Izlet po Sloveniji ni popoln brez obiska Postojnske jame, ene največjih znamenitosti, kjer lahko vidite tudi mladiče človeške ribice, kar je zelo redek pojav. Postojnska jama vam ponuja 10 % popust na vstopnino. 
 
 
Dobrodošli v Sloveniji!
 
 

Sorodni članki

Prijava